Bravo Snorkel е европейският производител на висококачествени шнорхели, който започна да измества най-известните австралийски марки в Европа.

Bravo Snorkel е най-добрият производител на шнорхел на европейско ниво с ясната цел да удовлетвори търсещи и опитни офроуд потребители, които търсят висококачествен шнорхел с голяма гаранция на достъпна цена: комбинация, която никога досега не е съществувала.

ПОЛИЕТИЛЕН

 

Полиетиленът използван в производството, идва от една от най-добрите световни петролни американски компании-  ExxonMobil със своята серия LLDPE 8446.21, която предлага материал с идеални свойства за най-твърдата употреба 4х4.

Материалът се придобива в гранулирано състояние след чистия процес на производство за неговата пулверизация и боядисване.

 

АКСЕСОАРИ

Допълнителните аксесоари които се доставят в всеки комплект, са внимателно подбрани за всеки отделен шнорхел.

Температурно и удароустойчиви гумени скоби, фиксиращи елементи с найлонови вложки, неръждаеми скоби, шаблони за монтаж и др.

5 ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ

Благодарение на високото качество на всичките компоненти марката Bravo предлага 5 години гаранция за всичките й продукти.

Освен това, като официален дистрибутор на Bravo в Европа, ние се ангажираме изцяло да приложим гаранцията за доверието на нашите клиенти.