УСИЛЕНО ОКАЧВАНЕ

УСИЛЕНО ОКАЧВАНЕ

  • Post by : Shop
  • ное., 28 2019
  • Uncategorized
  • Коментарите са изключени за УСИЛЕНО ОКАЧВАНЕ

Продуктите на Ironman 4×4 са проектирани в Австралия и разпространени по целия свят. Първоначално създаден в Мелбърн през 1958 г. като производител на части за окачване  име Jacob Spring Works.ing Works.

 Компанията през 1982 г. се оформя като JSW Parts за проектиране и доставка на ресори и винтови пружини за автомобили, камиони, автобуси и автомобили 4х4.

 JSW Части скоро става известен като производител и доставчик на окачване части по целия свят.
През 1988 JSW Parts стартира марката Ironman 4×4 за производство на  усилено окачване в отговор на нарастващата популярност на автомобили 4х4 като признава че стандартните системи за окачване сам не са предназначени да се справят с допълнителни натоварвания .

 

Водени от експлозивни продажбите на Ironman 4×4  през 2004 г.се разширява бързо за да отговори на търсенето на любителите на офроуд които търсят решения които да позволят на своите 4×4 превозни средства да излизат извън пътя натоварени  с аксесоари като лебедки, защитни решетки, усилени брони и други офроуд аксесоари.

Днес по-голямата част от континента Австралия служи като идеалното място за изпробване на продуктите на Ironman 4×4 , така че независимо дали пресичате гористи местности по неравни терени в търсене на приключения или просто шофирате децата си до училище в местна предградие, Ironman 4×4 може да предложи комфорт и стабилност за вашият  4×4 автомобил.

Много организации като флота и военни по света са признали дизайна на качеството на Ironman 4×4 продукти.

Също така продуктите на Ironman 4×4 са избрани по целия свят от офроуд състезатели в престижни национални състезание като рали Дакар което е едно голямо предизвикателство и 100% тест за окачването Ironman 4×4.

Ironman 4×4 осигурява и предоставя  иновативни  решения за всички сектори в рамките на 4×4 индустрия, с гъвкав подход на мислене независимо дали става дума за отдих, военна или търговска употреба, ние в Ironman 4×4 спокойно може да кажем че нашето мото е :

WE NEVER LET YOU DOWN!

Имате ли нужда от надстройка на GVM?

Натоварването на много 4×4 превозни средства днес е минимално. Допълнителното базово оборудване по избор заедно с двама или трима пътници ще доведе автомобила близо до законното му максимално тегло (GVM) в много случаи.

Ironman 4×4 са тези които могат да ви помогнат в тази ситуация.

Гаранция – 3 години / 60 000км за гамата усилено окачване Ironman 4×4

За надстройка на GVM – гаранция – 2 години / 40 000км