Надстройка на GVM

Имате ли нужда от подобряване на GVM?

Натоварването на много 4×4 превозни средства днес е минимално. Допълнителното базово оборудване по избор заедно с двама или трима пътници ще доведе автомобила близо до законното му максимално тегло (GVM) в много случаи.

Ironman 4×4 са тези които могат да ви помогнат в тази ситуация. Използваемият полезен товар на много 4×4 превозни средства днес е минимален. Допълнителното базово оборудване по избор, заедно с двама или трима възрастни пътници, ще доведе автомобила близо до законното му максимално тегло (GVM) в много случаи.


Надстройка на GVM

При добавяне за допълнителни аксесоари като:

  • Резервоари за гориво на дълги разстояния
  •  Усилени брони
  • Лебедки
  • Странични степенки
  • Багажници на покрива
  • Съоръжения за къмпинг оборудване
  • Индустриални и минии съоръжения

В крайна сметка ще надвиши допустимата бруто маса на превозното средство с оригиналното оборудване.
Окачването на оригинално оборудване е проектирано за комфорт над всички останали съображения, като по този начин носенето на допълнителни товари могат да бъдат компрометирани.


Надстройка на GVM

 Като се има в предвид че окачването на Ironman 4×4 GVM са оборудвани със съчетани компоненти за постигане на максимална производителност при носене надопълнителни  товари.
Продуктите на Ironman 4×4 са тествани в реални условия, както от нас, така и от независими автомобилни инженери за да се гарантира съответствие и комфорт на водача.
Ironman 4×4 редовно поддържа и преглежда собствените си вътрешни процеси и процедури като част от нашата сертификация по система за управление на качеството ISO 9001.


Надстройка на GVM

Официалното тестване проверява безопасността и ефективността на продуктите чрез официални сертификати издадени от независими агенции за тестване и правителствени служби, включително DOTARS, TÜV Nord и KBA.

Подобряване на GVM